Valbjerggaardhestecenter  - V/Dallas Adcock cvr:39587483
Beskrivelse af elev hestene

Maya
Maya
Fjord hoppe på 145 cm, en frisk og fremadgående hest, flink i alt omgang og kan rides af de fleste..
hun har svært ved galoppen i ridehuset, udendørs er det bedre, men kun for rutineret. Maya er en af vores køre heste også.
Karimba
Karimba
Nordsvensk blandings hoppe, 144 cm
En meget eftertragtet elev hest trods hun er en lidt stærk og stædig hest. hun fungere bedst med ryttere der ikke forlanger det store af hende g kan da rides for lange tøjler.. hun er glad for at springe og vundet mange rosetter. hun bruges også til ryttere der skal lære at galoppere da hun har en god galop og kan stoppes af stemmen.
Boijkij
Boijkij
Araber vallak 152 cm
En lidt sensitiv hest som kræver en rolig hånd og sæde. han er god til at gå med løs tøjle og følge efter de andre med urutineret ryttere i skridt og trav, i galop skal han kende sin rytter, og i spring er han til absolut rutineret ryttere da han bliver meget ivrig.
Afrodite
Afrodite
Fuldblods hoppe 155 cm, trods sine 21 år er hun en frisk dame der kan rides af alle.. hun er super flink og nem at ride rundt. hun kræver en rutineret rytter i spring da hun er tidligere spring hest
Tromme & Donna
Tromme & Donna
Shetændere på ca 80 og 90 cm, bliver pt kun brugt til vogn
Janus
Janus
Fjord vallak 135 cm, en super stabil og rolig hest som tager alt meget roligt og lidt til den dovne side. .Han bruges til vogn
Cheri
Cheri
Welsh mountain hoppe 116 cm, en fantastisk lille pony som kan rides af alle, super stabil, god lære pony til de mindste, hun er doven på den gode måde.
Hunter
Hunter
hollandsk sports pony 136 cm, en pony i verdens klasse.. så blid og rar i alt omgang, nem for alle at ride, hans trav er lidt svær at sidde ned i , men hans galop er super.. en meget populær elev hest..
Fimbull
Fimbull
fjord vallak 145 cm , fimbull er en hest vi netop har fået hjem igen, han har været her før og vi glæder os over at han nu skal være en del af elev heste teamet.
Fimbull er lidt en gade dreng, men sød og rar. han vil skulle tage lidt af Hunters og karimbas ryttere..
SiteBuilder drevet af  Vistaprint